佐伯栄養専門学校での後期授業が始まりました.
ニキズキッチンの講師たちが調理実習の授業を受け持っています。
They who works as a cooking class is full of life very much.
Niki's Kitchen has started cooking training at Saeki Nutrition College in Tokyo from last year.
This year started too. The first training Washoku (Japanese traditional food ) class and Russian class. Rice bowl , Roast beets etc...
other news we has increased many business trip this year... Autumn stated Yamanashi area cooking class from Tokyo teachers.
we can learn more local materials this is very fantastic jobs
初回は
和食は日本橋八木長の西山社長。
今回のテーマは「和食の考察」
■おにぎり3種
■貝汁
■椎茸肉詰め自家製ポン酢
ロシア料理からはユリアさんが
■ローストビーツと胡桃とプルーンのサラダ
■豚肉とプルーンのジャルコエ
■スイルニキ(ロシアのパンケーキ)
の実習を行いました。
秋はほかにも山梨の北社の街へ先生たちが出張をし現地の食材を使ってお料理教室を開きます。
最近は出張も増えてきました。先生達は生き生きと楽しんでいます。
Japanese training foods
Russian pancakes