牛肉のワイン煮込みヘルシーサンドイッチ
このレシピでは、牛肉を使ったヘルシーで美味しいサンドイッチの作り方を紹介します。牛肉を煮込んでジューシーで風味豊かなフィリングを作り、サンドイッチに挟みます。
まず、牛肉に塩とコショウを振り、薄力粉をまぶします。フライパンにオリーブオイルとバターを熱し、つぶしたにんにくを加えて香りを引き出します。
にんにくが香り立ったら、牛肉をフライパンに加え、表面に焼き色をつけます。焼き色がついたら、赤ワイン、砂糖、バルサミコ酢、ライム、ローズマリー、玉ねぎ、人参などの野菜を一緒に加え、2時間ほど煮込みます。
煮込みが完成したら、フォークで牛肉を崩します。そして、食パンやキャベツの葉にこの美味しい牛肉を挟みます。ヨーグルトソースなどお好みのトッピングを追加して、ヘルシーで満足感のあるランチを楽しんでください。
この牛肉のワイン煮込みサンドイッチは、噛むことなく口の中でとろける牛肉の甘味とワインの酸味を楽しむ素晴らしい選択です。手軽に作れるので、ぜひ一度試してみてください。
【材料】
牛肉 500g
黒コショウ 適量
薄力粉 大さじ1
オリーブオイル 大さじ2
バター 50g
にんにく 5粒
ワイン 300ml
砂糖 大さじ3
タイム 少々
ローズマリー 1枚
人参 1本
玉ねぎ 1/2個
キャベツ 1/2個
この美味しいサンドイッチのレシピを試して、特別なランチを楽しんでみてください!
Healthy Beef Wine Stew Sandwich
In this recipe, we'll show you how to make a healthy and delicious sandwich using beef. We'll simmer the beef to create a juicy and flavorful filling, perfect for making a satisfying sandwich.
First, season the beef with salt and pepper, and coat it with all-purpose flour. Heat olive oil and butter in a frying pan, then add crushed garlic to infuse the flavors.
Once the garlic becomes fragrant, add the beef to the pan and sear until it develops a nice brown crust. When the beef is seared, add red wine, sugar, balsamic vinegar, lime, rosemary, onions, carrots, and any other vegetables you like. Simmer everything together for about 2 hours.
Once the stew is ready, use a fork to shred the beef. Then, sandwich the flavorful beef between slices of bread or cabbage leaves. Feel free to add your favorite toppings like yogurt sauce.
This beef wine stew sandwich is a delightful choice, allowing you to enjoy the sweetness of the beef and the acidity of the wine without the need for excessive chewing. It's a simple yet hearty lunch option that you'll love.
Ingredients:
500g beef
Black pepper, to taste
1 tablespoon all-purpose flour
2 tablespoons olive oil
50g butter
5 cloves of garlic
300ml red wine
3 tablespoons sugar
A pinch of thyme
1 sprig of rosemary
1 carrot
1/2 onion
1/2 cabbage
Give this delicious sandwich recipe a try and enjoy a special lunchtime treat!
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