大正駅より徒歩3分、
今回お伺いしたのは「大市寿司」さんです。
お造り盛りは頼んでみた方がいいです。
驚きます。
A 3-minute walk from Taisho station, this time we visited Mr. Oichi Sushi. 方 It ’s better to ask for the sashimi. I am surprised.お造り盛り合わせ
鰻、雲丹、いくら、玉子など高コスパなのに新鮮でネタがいい👍閉店時間は23時でランチもあります。注文した品は大理石のテーブルに豪快に出していただけます
Even though it is a high-cost spa like salmon, sea urchin, how much, and egg, it is fresh and has good news. Orders can be placed on a marble
気さくな大将は和歌山ご出身のようです。和歌山といえば紀州巻きがあるのでこの日は挑戦しました。2000円でボリュームが凄すぎる。その結果、満腹になりました。この日は「紀州巻き」をいただきました。満腹になりますので数人でシェアするのがベリーグッド👍
The friendly general seems to be from Wakayama. Speaking of Wakayama, there was Kishu roll, so I challenged that day. The volume is too great at 2000 yen. As a result, I was full. I had a Kishu roll on this day. Very good to share with a few people because it becomes full
また、雲丹、いくら、鰻、赤だし、一貫500円でボリュームがありすぎます。全部美味しかったです。 📍大正駅🥢 「大市寿司」〜¥4500〜
In addition, sea urchin, how much, salmon, red soup, it is too much for 500 yen. It was all delicious. 📍Taisho Station🥢 "Oichi Sushi" ~ ¥ 4500 ~
THIS CLICK! japan food instagram follow me
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます