朝食とランチには、簡単でヘルシーなふわふわ豆腐焼きケーキがぴったりです。このヘルシーホットケーキには、豆腐の魅力と栄養価の高さがたっぷりと詰まっています。
こ豆腐の滑らかな食感と豊富な栄養素が絶妙に組み合わさっています。卵黄と卵白を使って作ることで、しっとりとした食感とふんわりとした口当たりが実現します。
簡単に作ることができるため、忙しい朝や時間のないランチタイムにも最適です。豆腐の栄養価の高さを活かしながら、美味しさも追求できます。
豆腐は古くからアジアの食文化で重要な役割を果たしてきました。日本では奈良時代から作られており、その後、さまざまなバリエーションや料理法が生まれました。また、豆腐は一度にたくさん作れるため、大勢の人々を効率的に食べさせることができる食材としても重宝されてきました。
ぜひ、朝食やランチに取り入れることで、ヘルシーで美味しいふわふわ豆腐焼きケーキの魅力と、豆腐の栄養価の高さを存分に味わってください。
低カロリーながら満腹感を与えてくれるため、ダイエットや健康管理にも適していてヘルシーな食事を心がけている方やダイエット中の方にもおすすめです。
忙しい日々に健康と満足感をもたらすヘルシーホットケーキを作ってみてください
【作り方】
卵2個を卵黄と卵白に分けます
卵白を固めに泡立てます
硬い豆腐を半分使います
ビニール袋に豆腐、卵黄、小麦粉、砂糖を入れます
豆腐 1/2
卵黄 2個
小麦粉 大さじ2
砂糖 小さじ1
材料が混ざるようにもみほぐします
泡立てた卵白を合わせます
軽く混ぜます
フライパンにバターを入れます
生地を流し込みます
20分くらい蒸し焼きにすれば完成です
【ふわふわ豆腐焼きケーキ材料】
卵 2個
硬い豆腐 1/2
小麦粉 大さじ2
砂糖 小さじ1
バター 適量
グラニュー糖 適量
An easy and healthy fluffy baked tofu cake is perfect for breakfast and lunch. This healthy pancake is full of tofu's charm and high nutritional value.
The smooth texture of this tofu and rich nutrients are exquisitely combined. By using egg yolk and egg white, it has a moist texture and a fluffy texture.
It's easy to make and perfect for busy mornings or busy lunch times. You can pursue deliciousness while taking advantage of the high nutritional value of tofu.
Tofu has played an important role in Asian food culture since ancient times. It has been made in Japan since the Nara period, after which many variations and recipes have emerged. In addition, because tofu can be made in large quantities at once, it has been valued as an ingredient that can be efficiently fed to a large number of people.
By all means, by incorporating it into your breakfast or lunch, you can fully enjoy the appeal of healthy and delicious fluffy tofu baked cakes and the high nutritional value of tofu.
Because it is low in calories and gives you a feeling of fullness, it is suitable for dieting and health management, and is recommended for those who are trying to eat healthy and those who are on a diet.
Make healthy hotcakes that bring health and satisfaction to your busy days.
[How to make]
Separate 2 eggs into yolk and white
Whisk the egg whites until stiff
Use half the hard tofu
Put tofu, egg yolk, flour and sugar in a plastic bag
Tofu 1/2
2 egg yolks
2 tablespoons wheat flour
1 tsp sugar
Knead to mix the ingredients
Combine whipped egg whites
mix lightly
put butter in the frying pan
pour the fabric
Steam for about 20 minutes and you're done
[Fluffy tofu baked cake ingredients]
2 eggs
Hard tofu 1/2
2 tablespoons wheat flour
1 tsp sugar
Appropriate amount of butter
Granulated sugar appropriate amount
#卵 #豆腐 #ホットケーキ
#料理 #ダイエット #健康的 #レシピ #簡単 #asmreating #stopmotion #asmrsounds #asmrvideo #asmrfood #asmrcommunity #猫 #子供向けビデオ #おもちゃ
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます