うまみ大阪SNS担当のジュンです。
年末にかけて急に寒くなってきましたね。
豪雪が降った地方の方々がほんとに心配です…
こんな寒い日は温かいお蕎麦がいいですね♪
うまみ大阪では職人さんが一枚づつ手作業で削っている『おぼろ昆布』を取り扱っています♪
麺類だけでなく温かいご飯にもピッタリな一品です。
Hello ~
I'm Jun in charge of Umami Osaka SNS.
It's suddenly getting cold towards the end of the year.
I'm really worried about the people in the regions where it snowed heavily ...
Warm soba is good on such a cold day ♪
At Umami Osaka, we handle "Oboro Kombu", which is hand-cut by craftsmen one by one.
It is a perfect dish not only for noodles but also for hot rice.
#うまみ #うまみ大阪#職人 #おぼろ昆布#昆布#こんぶ#そば#蕎麦#手加工#手作り#おぼろ