こんにちは!SNS担当のジュンです。
大阪は冬将軍さんが2泊3日で来られてるらしく、昼から雪がチラホラしてきました。こんな寒い日にはあったかいお鍋が食べたくなりますよね。
そんなときにお勧めの『しめが楽しみになるお鍋用昆布』をご紹介しますね♪
スーパーの乾物コーナーで昆布を見ると全部『日高昆布』とか『利尻昆布』とか書いてあってどれを選んだらいいかわからないってよく聞くので、作っちゃいました。
『しめが楽しみになるお鍋用昆布』
お鍋のだいご味は最後に食べる雑炊や麺ですよね(笑)
決してお鍋の具材を邪魔しない、でもちゃんとうまみを増してくれる!
!これが昆布の持ち味ですよね。
北海道産の天然昆布だけを選りすぐってます。
使いやすい30g入りですのでお鍋なら3回から4回できます。
お問い合わせはDM
DMからお願いします。
Hello! I'm Jun in charge of SNS.
In Osaka, it seems that mr. winter shogun came in 2 nights and 3 days, and the snow has been chilling from noon. On such a cold day, you will want to eat a warm pot.
In such a case, I will introduce the recommended "kelp for hot pot that you can enjoy shime♪
When I saw kombu in the dry food corner of the supermarket, I often heard that everything was written like "Hidaka kombu" or "Rishiri kombu" and I didn't know which one to choose, so I made it.
"Kelp for hot pot that shime is looking forward to"
The daigo taste of the hot pot is the last porridge and noodles to eat (laughs)
Never disturb the ingredients of the pot, but it will properly increase the umami!
! This is the characteristic of kombu, isn't it?
We select only natural kombu from Hokkaido.
Because it is easy to use 30g, you can do it from 3 times to 4 times if it is a pot.