Warm Escargot crouton with creamy pistou,
mixed organic greens and proscuitto
【MAIN COURSES】
Gratinated Cod Brandade with potatoes and vegetables
OR
Saffron Bourride with prawns, mussels and daily fish served with vegetables in aioli based fish stock and cream sauce
OR
Free range Chicken Breast served with Ratatouille
【DESSERT】
Warm waffle with vanilla and coffee ice cream,
Chocolate sauce and whip cream
アペは、こちらの
Potato salad with mackerel, radish with butter
このお二人のトン友がオーダーしたのは、
23ドルのランチからで、
うちのも美味しかったけど、
これも、旨かったわぁ~~~。
この4皿の写真がメインメニュー
23ドルから Fish of the day with Ratatouille, capers and olives
右上の写真から時計周りに、
21ドルから Braised Pork Cheek stew in red wine with vegetables, green olives and chick pea cakes
22ドルから Saffron Bourride with prawns, mussels and daily fish served with vegetables in aioli based fish stock and cream sauce
23ドルから Niçoise-style Fresh pasta with basil, garlic and parmesan with seared Prawns and seasonal vegetables
4つ全部味見した結果、
うちのお料理が一番、微妙だった・・・。
Warm waffle with vanilla and coffee ice cream, Chocolate sauce and whip cream
これは、美味なお味でございました。
みかさんとみきてぃんパチリ
彼女のアペ Assortment of traditional Provencal appetizers - Mediterranean black olive spread with croutons, Puree of creamed Cod, Anchovy and garlic dipping sauce with crisp celeryも旨かった。
でも、のんべぇ~~~なミキティンは、
白ワインが欲しくなってしまったね。