MOTEO COOKING

美味しいモノや簡単な料理の作り方の動画を紹介しています

納豆ファンに捧げる革命的なアイデア!!🍜🍥🍜Revolutionary Idea Dedicated to Natto Fans!!🍜🍥🍜

2023-10-04 21:10:08 | B級グルメ

ある日、昼食を食べようとしました。冷蔵庫には納豆と卵とラーメンがありました。この材料で何を作ろうかと悩みながらトイレに入ると、ウンコが出ると同時に2つのアイデアが湧いてきました。おそらくこれは世界初の革命的なアイデアでしょう。あのバ●シを超えるアイデアだと思います。

まず1つ目は、納豆を美味しく食べるためのアイデアです。納豆には必ずフィルムが付いています。
これは納豆が空気に触れて乾燥を防ぐためのものなのですが、食べる際にフィルムをはがすのは毎回面倒です。そこで世界初の革命的なアイデアを試しました。
箸を1本用意し、納豆の入っている容器を貫通させながらフィルムも一緒に貫通させるのです。
すると、蓋を開けたときにフィルムがくっついて一緒に剥がれます。
蓋を開けると同時にフィルムもはがれるので、スムーズに納豆を食べることができるのです。
この方法を納豆を食べる時に困っている人に広めてください。

2つ目に紹介するのは、納豆を使ったラーメンのアレンジです。鍋にお湯を沸かし、辛ラーメンを作ります。
麺が丁度いい硬さになったら、スライスチーズを加え、納豆、ネギ、生卵をトッピングします。
これで日本風の納豆ラーメンの完成です。辛いスープが納豆と卵によってマイルドになり、納豆と麺にスープが絡みあい濃厚な味わいが楽しめます。納豆が苦手な方でも、気にならないくらい納豆臭さはなくなるので、冷蔵庫に納豆、生卵、そして辛ラーメンがあったらぜひ試してみてください。

材料
納豆 1パック
卵 1個
ねぎ 適量
辛ラーメン 1袋
スライスチーズ 1枚

この簡単で美味しい納豆ラーメンをぜひお試しください。世界中の納豆ファンに捧げる革命的なアイデアです!


Revolutionary Idea Dedicated to Natto Fans!!🍜🍥🍜

One day, I was about to have lunch, and in the fridge, I found natto, eggs, and ramen. I went into the bathroom wondering what to make with this material, and as soon as the poop came out, two ideas came to me.This might just be a groundbreaking idea, possibly surpassing even the likes of Ba●shi.👍

Firstly, I came up with an idea to enjoy natto more deliciously. Natto always comes with a film on top. This film is there to prevent natto from drying out when exposed to air, but peeling it off every time you eat can be a hassle. So, I decided to try a revolutionary approach. I took a single chopstick and pierced it through the container with the natto, making sure to pierce through the film as well. When you open the lid, the film sticks to it and peels off together. With this method, you can smoothly enjoy your natto without the hassle of removing the film. Please spread the word about this to those who struggle with eating natto!

The second idea I'm introducing is an innovative natto ramen. Boil water in a pot and prepare spicy ramen. When the noodles reach the perfect firmness, add a slice of cheese, top it with natto, chopped green onions, and a raw egg. This creates a Japanese-style natto ramen. The spicy soup is made mild by the natto and eggs, and the soup intertwines with the natto and noodles for a rich flavor.Even if you're not a fan of natto's typical odor, you won't notice it much. 

So, if you have natto, eggs, and spicy ramen in your fridge, give this a try!😘😘😘

Ingredients
1 pack of natto
1 egg
A suitable amount of green onions
1 pack of spicy ramen
1 slice of cheese

 It's a revolutionary idea dedicated to natto fans worldwide!🤩🤩🤩

Please leave a comment if you would like to try this dish at my restaurant.😘

(Note: "Ba●shi" is a reference to a fictional or hypothetical person and is not a specific individual.)


Here is my hideout⤵
youtube
https://www.youtube.com/channel/UCWVYju2V7KQx2vbtp53tlWw
Tiktok
https://www.tiktok.com/@dankouben?lang=ja
Instagram
https://www.instagram.com/moteocooking/


Click here to watch the video⤵ 
https://www.youtube.com/shorts/ZOGqsD9uSB4