<o:p style="word-break: break-all;">5月17日日曜日の15時から</o:p>
<o:p style="word-break: break-all;">ジャックとロバートのfacebook でオンラインレッスンを行います</o:p>
<o:p style="word-break: break-all;">
</o:p>
<o:p style="word-break: break-all;">https://www.facebook.com/robert.marsh.9
</o:p>
https://www.facebook.com/jackitchen.jackitchen
<o:p style="word-break: break-all;">
</o:p>
<o:p style="word-break: break-all;">ふたりともまだ知り合ったばかりなので、</o:p>覚悟の上、みにきてください とのことでした
<o:p style="word-break: break-all;">
</o:p>
以下の材料で簡単なレッスンをします
Tomato Salad with Gazpacho Vinaigrette <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Various ripe tomatoes sliced<o:p></o:p>
Mozzarella cheese ( bocconcini)<o:p></o:p>
Basil chiffonade <o:p></o:p>
Extra virgin olive oil<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Gazpacho Vinaigrette<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Tomato puree ½ cup<o:p></o:p>
Balsamic vinegar 2-3 tbsp<o:p></o:p>
Garlic crushed 1 colve<o:p></o:p>
Olive oil ¼ cup<o:p></o:p>
Cucumber fine dice 2tbsp<o:p></o:p>
Red onion fine dice 2tbsp<o:p></o:p>
Red pepper fine dice 2tbsp<o:p></o:p>
Yellow pepper fine dice 2tbsp<o:p></o:p>
Italian parsley chopped 2 tbsp<o:p></o:p>
Salt/Pepper <o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
In a small bowl add the tomato puree, balsamic and crushed garlic.<o:p></o:p>
let sit 1 hour and remove the garlic. <o:p></o:p>
Add the remaining ingredients and adjust the season with salt and pepper.<o:p></o:p>