RECIPE CALIFORNIA CREAMY HERRING ROLL
INGREDIENTS(材料)
Sushi rice(すし飯) 150g
Smoked Herring(ニシンの燻製)60g
Potato(茹でたジャガイモ) 50g
AVOCADO (アボカド) 40g
Red Onion(レッドオニオン) 15g
Chive (シブレット)
Nori(海苔)
~SAUCE LEMON MAYONAISE~
Mayonnaise(マヨネーズ) 30g
Lemon Juice(レモン果汁)10g
Wasabi(わさび)
Gari (ガリ)
ニシンの燻製をを使った
カリフォルニアロールを作りました。
ニシンはオランダやドイツでよく食べられているそうです。
フランスでもよくスーパーにおいてあります。
フランスではニシンの燻製とジャガイモがよく使われているので
今回は中に入れました。
ニシンとマヨネーズの相性は
非常によく、いくらでも食べれます。
私たち日本人も
好きな味だと思います。
私も虜になりました。
玉ねぎは水にさらして辛味をきちんととってください。
皆さんも作ってみてください。
This is creamy herring roll.
I mixed smoked herring and mayonnaise.
I've often seen it in a french supermarket.
I tried eating it several times. I came up with using a sushi roll.
it's new california roll using herring,
Try and eat!!
INGREDIENTS(材料)
Sushi rice(すし飯) 150g
Smoked Herring(ニシンの燻製)60g
Potato(茹でたジャガイモ) 50g
AVOCADO (アボカド) 40g
Red Onion(レッドオニオン) 15g
Chive (シブレット)
Nori(海苔)
~SAUCE LEMON MAYONAISE~
Mayonnaise(マヨネーズ) 30g
Lemon Juice(レモン果汁)10g
Wasabi(わさび)
Gari (ガリ)
ニシンの燻製をを使った
カリフォルニアロールを作りました。
ニシンはオランダやドイツでよく食べられているそうです。
フランスでもよくスーパーにおいてあります。
フランスではニシンの燻製とジャガイモがよく使われているので
今回は中に入れました。
ニシンとマヨネーズの相性は
非常によく、いくらでも食べれます。
私たち日本人も
好きな味だと思います。
私も虜になりました。
玉ねぎは水にさらして辛味をきちんととってください。
皆さんも作ってみてください。
This is creamy herring roll.
I mixed smoked herring and mayonnaise.
I've often seen it in a french supermarket.
I tried eating it several times. I came up with using a sushi roll.
it's new california roll using herring,
Try and eat!!
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます