そういうわけで、
娘がいなくて寂しい ので、必然的に外食
が増えるわけですが、
今日は月島で
もんじゃ焼き をいただきました。
Since my daughter is in Cebu ,I go out for dinner.
Today i had MONJYA a kind ofJapanese soul food at TSUKISHIMA.
もんじゃ焼きの食べ方って、土手を作って、壊さないように少しずつヘラですくって、ネチョっこいのを食べる と習ったような気がしましたが、
今日行った老舗のマダムの御指南では、
最初にすごく混ぜて、それからゆっくり焼いて、おこげになったところを食べると最高と。
目から鱗のもんじゃの食し方 私は知らなかった。。。!
確かに、その通りにしたら、
おこげが最高に美味しかったです、。
How to eat MONJYA is a little bit confuse in JAPAN ,
today i learned from MADAM of Old MONJYA Restaurant is so different as i know.
First mixed well and burn on the plate ,,,waiting for burn well....and eat Hitch.
That is the royal way to eat MONJYA!!
Definitely it was soooooo delicious
I love it !