RECIPE CHEESE AND SEAFOOD OKONOMIYAKI~海鮮ピザ風お好み焼きの作り方~
INGREDIENTS(材料)
~Mixed Dough~合わせ生地
Okonomiyaki flour(お好み焼き粉)50g
Okomiyaki Meijin (お好み焼き名人)1pac
Cabbage(キャベツ)150g
Water(水)75ml
Japanese instant bouillon(だしの素)5g
Seafood mix(シーフードミックス)100g
Red pickled ginger(紅ショウガ)10g
Fried onion(フライドオニオン)7g
Tempura scraps(天かす)10g
Egg(生卵)1piece
Comte cheese 50g
(コンテチーズ)
~Topping~トッピング
Dried tomato(ドライトマト)70g
Olive(オリーブ)50g
Comte cheese(コンテチーズ)80g
Chive(シブレット)
Red pepper(七味唐辛子)
Kewpie mayonnaise(キューピーマヨネーズ)
Otafuku sauce(おたふくソース)
Bonito flakes (鰹節)
今回はPIZZA風お好み焼きを作りました。
中に冷凍のミックスシーフードを一緒にいれ
生地の上にたっぷりのチーズとドライトマト、
そしてオリーブをのせました。
モチモチのふんわりピザの出来上がりです。
I made a European seafood pizza style okonomiyaki.
This is an Okonomiyaki as alike pizza.
I put olive, dried tomato and cheese and a little bit Japanese red pepper on the top.
It's very delicious!!
INGREDIENTS(材料)
~Mixed Dough~合わせ生地
Okonomiyaki flour(お好み焼き粉)50g
Okomiyaki Meijin (お好み焼き名人)1pac
Cabbage(キャベツ)150g
Water(水)75ml
Japanese instant bouillon(だしの素)5g
Seafood mix(シーフードミックス)100g
Red pickled ginger(紅ショウガ)10g
Fried onion(フライドオニオン)7g
Tempura scraps(天かす)10g
Egg(生卵)1piece
Comte cheese 50g
(コンテチーズ)
~Topping~トッピング
Dried tomato(ドライトマト)70g
Olive(オリーブ)50g
Comte cheese(コンテチーズ)80g
Chive(シブレット)
Red pepper(七味唐辛子)
Kewpie mayonnaise(キューピーマヨネーズ)
Otafuku sauce(おたふくソース)
Bonito flakes (鰹節)
今回はPIZZA風お好み焼きを作りました。
中に冷凍のミックスシーフードを一緒にいれ
生地の上にたっぷりのチーズとドライトマト、
そしてオリーブをのせました。
モチモチのふんわりピザの出来上がりです。
I made a European seafood pizza style okonomiyaki.
This is an Okonomiyaki as alike pizza.
I put olive, dried tomato and cheese and a little bit Japanese red pepper on the top.
It's very delicious!!
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます