Captain Cook Yoshiki

私はフランスに住んでいます。プログを始めたばかりですが日々の記録を残していきたいと思っています。

海鮮ピザ風お好み焼きの作り方~RECIPE CHEESE AND SEAFOOD OKONOMIYAKI~

2019-09-18 10:43:10 | 料理
RECIPE CHEESE AND SEAFOOD OKONOMIYAKI~海鮮ピザ風お好み焼きの作り方~


INGREDIENTS(材料)
~Mixed Dough~合わせ生地
Okonomiyaki flour(お好み焼き粉)50g
Okomiyaki Meijin (お好み焼き名人)1pac
Cabbage(キャベツ)150g     
Water(水)75ml
Japanese instant bouillon(だしの素)5g
Seafood​ mix(シーフードミックス)100g
Red pickled ginger(紅ショウガ)10g
Fried onion(フライドオニオン)7g         
Tempura scraps(天かす)10g
Egg(生卵)1piece
           
Comte cheese 50g                    
(コンテチーズ)

~Topping~トッピング
Dried tomato(ドライトマト)70g
Olive(オリーブ)50g
Comte cheese(コンテチーズ)80g
Chive(シブレット)
Red pepper(七味唐辛子)

Kewpie mayonnaise(キューピーマヨネーズ)
Otafuku sauce(おたふくソース)
Bonito flakes (鰹節)

今回はPIZZA風お好み焼きを作りました。

中に冷凍のミックスシーフードを一緒にいれ

生地の上にたっぷりのチーズとドライトマト、

そしてオリーブをのせました。

モチモチのふんわりピザの出来上がりです。


I made a​ European seafood pizza style okonomiyaki.

This is an Okonomiyaki as alike pizza.

I put olive, dried tomato and cheese and a little bit Japanese red pepper on the top.

It's very delicious!!


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