おはようございます。
今日のパンははっきり言って失敗です。
昨晩、少し、レシピを変更してみました。
水:180cc
小麦粉:250g
ドライイースト:小さじ1(別なさじ)
砂糖:小さじ4(別なさじ)
スキムミルク:小さじ1(別なさじ)
オリーブオイル:2キャップ
塩:入れるのを忘れました
焼き加減:淡い
今日の感想:
塩が入っていないせいか、パンの味が締まっていない。
焼き加減が「淡い」為か、パンの中が湿っぽい。
別なスプーンに変えたせいか、肌理が粗い。(ドライイーストが多い?)
Good morning.
Today's bread is a failure to say clearly.
Last night, I changed the recipe a little.
Water: 180 cc
Flour: 250 g
Dry yeast: 1 teaspoon (separate spoon)
Sugar: 4 teaspoons (another spoon)
Skim milk: 1 teaspoons (another spoon)
Olive oil: 2 caps
Salt: I forgot to put it in.
Quenching: light
Today's impressions:
Due to the absence of salt, the taste of bread is not tight.
It is damp in the bread because the grilling is "light".
Because it changed to another spoon, the texture is rough. Is there much dry yeast?
おはようございます。
今朝のレガスピは晴天。既に気温は29度となっています。
マヨン山には雲が掛かっており、山頂は見えません。
Good morning.
Legazpi this morning is fine weather. The temperature is already 29 degrees.
Clouds are hanging on Mt. Mayon, and the summit of the mountain can not be seen.
今日のレガスピの時間ごとの天気予報は、こちらをご覧ください。
For the weather forecast for today's Legaspi time, please click here.