HORINAO tried making buckwheat noodles for the first time.
ほりなおははじめてそば打ち体験をしました。
そば打ちの手順
Mix buckwheat and wheat flour and add the water to the flour.
(小麦粉とそば粉を混ぜ、それに水を加えます。)
Knead it in a bowl until it comes to crumbly dough.
(ボールの中で、砕けやすくなるまで、それを練ります。)
Put the dough onto the counter. Knead it until it holds together and become smooth.
(生地を台に置きます。生地が結合し、滑らかになるまで練ります。)
Make a mountain with the dough and squish the peak to 0.6 cm thick.
(生地で山を作り、その頂きを6ミリの厚さになるように押しつぶします。)
Roll the dough, flip it over on the counter, and roll out to make a thin rectangle shape.
(生地を巻き、台に何度も叩きつけます。薄い長方形になるように棒で伸ばします。)
Slice the dough with a knife.
(そば生地を包丁で切ります。)