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Thomas's CAFEオープン☆ 火曜日限定!

2013-04-14 | Weblog
おはようございます。
もーりんでっきです。

あさって4月16日(火曜日)12時から
Thomas's CAFE
火曜日限定のワンデイカフェとしてオープンします。

トーマスさんは現アリサンカフェのメインシェフです。

当日はトーマスさんが旅で見つけた
すばらしいスイーツ、ランチ、ディナー&ドリンクで
おもてなしします。
ぜひお越しください!

またまた急な告知ですみません。
ご予約承り中。
もちろん、予約なしでもご利用いただけます。
お問い合わせ、ご予約はお気軽にモーリンデッキへ。
MOORING DECK  DELI&CAFE
モーリンデッキ   デリアンドカフェ

相模原市中央区東淵野辺4丁目31-14

TEL042-776-1050

 mooring_deck☆mail.goo.ne.jp
メール送信時に☆を@に変えてください。

題名に 
「4月16日トーマスカフェ」


本文に
1. お名前
2. ご連絡先のお電話番号 
を明記してください。

電話が留守番電話になっている時は
必ず折り返しお電話いたしますので、
お名前とお電話番号をメッセージに残してください。


ご予約お待ちしております


Hello Customers
I spent my youth roaming freely in the open country from North Texas on down into Mexico and then to the back country of Colorado, Idaho and Seattle Washington. All the while my family and I lived by the soft touch of oil lamps and food from a wood stove. Being free to roam the open country was so peaceful.
My first look into cooking was watching my mother grow gardens, and then fed us with that. So many vegetables!
During college I traveled from Canada to France and into Japan, Thailand and India where I discovered the vast world of vegetables. It was surprised to learn how many vegetables the world has to offer.
I spent time enjoying a Hawaii life where I discovered the melting pot of Pacific Rim cuisine. Surf was big.
I returned to France to study cooking at Le Cordon Bleu, Paris. I now use this study to make Vegetarian cuisine. I then returned to the loved Islands of Hawaii to be Sous chef at Chef Movro and make vegan soups at Kokua Market.
In Tokyo, I was the opening chef of Pure Café and now I am in the mystic countryside of Koma where I work for Alishan Café.
Because of living from my mother’s gardens when I was a youth, I learned to like vegetables. Later I learned that vegetables are easy to digest and have many vitamins and minerals that the body needs to survive.
I have been living with the support of vegetables, grains and a variety of spice which I found in my travels
Now at Mooring Deck on each Tuesday I will share my found joy of world vegetarian cuisine with you my great customers. Please come and join me.
I will offer Amazing sweets, lunch, dinner and various drinks that I have discovered in my travels. See you there.
OPENING DAY WILL BE APRIL 16 AND EVERY TUESDAY THERE AFTER


トーマスさんのプロフィール☆
わたしはこどものころノーステキサスからメキシコへ渡り
そしてコロラドへ戻り、アイダホ、シアトル、ワシントンを放浪の旅をして過ごしました。
そのあいだ、わたしの家族とわたしはオイルランプのやさしい光と薪ストーブで生活しました。
アメリカ中を自由に放浪する旅はとてもピースフルでした。
わたしが一番最初に料理をみたのは、母が育てた庭でした。
母は野菜をいっぱい食べさせてくれました。すごくたくさん!
学生時代はカナダからフランス、日本、タイ、インドを旅してとても大きなベジタブルワールドを発見しました。
世界にはなんてたくさんのベジタブルがあるんだろう!
そしてハワイ生活をエンジョイしていた時、パシフィックリム(環太平洋地域)料理に熱くなった。
その後、「ル・コルドンブルー パリ」で料理の勉強をするためにフランスへ戻りました。
今わたしはベジタリアン料理を作るのにこの経験が役立っています。
その後、 Kokua Marketの「Chef Movro 」のスーシェフになりVeganスープを作るため大好きなハワイに戻りました。
その後、東京、表参道の「PURE CAFE」のオープニングシェフを任され、今は埼玉県高麗にある「アリサンカフェ」で働いています。
こどもの頃、母の庭で育ったため野菜が好きになりました。
そして野菜は消化に良く、生きるためのビタミンとミネラルが豊富だと学びました。
これまでわたしの旅で見つけた野菜、穀物、種類豊富なスパイスにサポートされて生きてきました。
これからモーリンデッキで毎週火曜日私が見つけた世界のベジタリアン料理をみなさんとシェアしていきます。
Please come and join me. ぜひいらしてください。