Tokoroten is a dish of thin translucent gelidium jelly strips. It is served cold and eaten with vinegar flavored soy sauce, or with black sugar syrup, in Japan in summertime. It is so refreshing. It is a snack rather than a meal. Tokoroten is made from agar, also known as kanten. Agar contains a substantial amount of dietary fiber and no calories.
最新の画像[もっと見る]
- 場所岡山市駅前 噴水がない 3番街の思い出 1週間前
- 人物桂小金治 2週間前
- 人物青島幸男 2週間前
- 場所埼玉県川口市 旧田中家邸宅 味噌 2週間前
- 場所埼玉県川口市 旧田中家邸宅 味噌 2週間前
- 場所埼玉県川口市 旧田中家邸宅 味噌 2週間前
- 場所埼玉県川口市 旧田中家邸宅 味噌 2週間前
- 場所埼玉県川口市 旧田中家邸宅 味噌 2週間前
- 場所埼玉県川口市 旧田中家邸宅 味噌 2週間前
- 場所埼玉県川口市 旧田中家邸宅 味噌 2週間前
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます