I made 100 dumplings for dinner.Therefore I needed 8 Chinese chives, 2 carrots, 1 bulb of garlic, 1 head of shimeji mushroom, 1.2kg minced meat, etc. When I make dumplings, I'm particular about putting plenty of ingredients in them. Now that the seasons are changing, I am more careful about what I eat.
おはようございます。先日、餃子を100個作りました。家族に届ける用と冷凍用もあるので、いつも100個は作ります。そのため、今回はニラ8把、ニンジン2本、シメジ1株、ニンニク1玉、ミンチ肉1.2kgなどを餃子の種にしました。具はたっぷりと入れるのが私のこだわりです。
この時期、気温差に体が順応するのが大変なので、いつも以上に食べるものに気を遣っています。熱中症が怖い季節になってきました。皆さまも気をつけてお過ごしください。
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます