2019年11月21日 野沢菜を収穫しに川上村へ。
(毎年収穫しに行かせて頂き、どうもありがとうございます!!)
今日から、山小屋のお食事にお出しする、野沢菜の切り漬け作りに励んでいます。
今年はつぼ漬け作りにも挑戦です!
*****
Yesterday, l went to Kawakami village and harvested Nozawana.
I'm just making Nozawana Zuke (pickled Turnip Greens) that l got in the fild of Kawakami Village.
This year, I challenge to making Tsubo Zuke it's also japanese pickled.
Next year, l want to serve it for dinner at our mountain hut!
(毎年収穫しに行かせて頂き、どうもありがとうございます!!)
今日から、山小屋のお食事にお出しする、野沢菜の切り漬け作りに励んでいます。
今年はつぼ漬け作りにも挑戦です!
*****
Yesterday, l went to Kawakami village and harvested Nozawana.
I'm just making Nozawana Zuke (pickled Turnip Greens) that l got in the fild of Kawakami Village.
This year, I challenge to making Tsubo Zuke it's also japanese pickled.
Next year, l want to serve it for dinner at our mountain hut!
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます