11/22, 7:00pm
灰汁を取りながら、鶏がらの出汁をとっています。
Chinese chicken soup without the scum
良いスープができました。
Good soup
玉ねぎのスープ完成です。
Chinese chicken soup with onions
ヒレのシャトーブリアンです。
Chateaubriand steak
IH火加減4、片面3分づつ。
ニンニクは香りがでたら、小皿によけて。
味は塩、胡椒と、最後に醤油を落として香り付け。
IH power is lever 4, 3 minutes each side
Not to burn out garlic
Tasted with salt and spice, and finally soy sauce
最後にガーリックライスを作って。
Making garlic rice
か831 / k831
灰汁を取りながら、鶏がらの出汁をとっています。
Chinese chicken soup without the scum
良いスープができました。
Good soup
玉ねぎのスープ完成です。
Chinese chicken soup with onions
ヒレのシャトーブリアンです。
Chateaubriand steak
IH火加減4、片面3分づつ。
ニンニクは香りがでたら、小皿によけて。
味は塩、胡椒と、最後に醤油を落として香り付け。
IH power is lever 4, 3 minutes each side
Not to burn out garlic
Tasted with salt and spice, and finally soy sauce
最後にガーリックライスを作って。
Making garlic rice
か831 / k831
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます