こんにちは!DAVIE店の食いしん坊担当KENJIです!
バンクーバーのグラウスマウンテンはすっかり雪化粧になり、
冬目前といったところですね!
皆さん体調にはくれぐれもご注意下さい!!
さて、日本は秋とうことで、オーナーのMISAKOさんが秋の味覚、栗料理を振舞ってくれました!
Hello~ this is Kenji from the davie branch!!
Grouse mountain seems to be covered by snow,
and we're charging into the winter wheather.
I hope everyone is keeping warm and safe
Well, Japan is still autmn so Misako, our boss, has brought us some boiled japanese chestnuts.
なんと、栗の渋皮煮です!!
栗の渋皮を傷つけないように、丁寧に皮をむいて重曹につけと一日作業の渋皮煮。
MISAKOさんの指はバリバリになってました!
お味はとういと。。。
おいしー!栗の甘さと、優しい味付けで、ほっぺが落ちました!
MISAKOさんいつも、ご馳走様です!
Peeling the chestnut skin without affecting the insides then marinating them. It is a whole day procedure.
Misako's fingers were all beat up!!
The taste was Sooo good!!
The sweetness and the light flavouring was perfect!
お知らせ
日頃Misako hair studioをご利用頂きありがとうございます。
誠に勝手ながら、この度2012年7月1日より
祝日を定休日とさせて頂きます。
お客様方にはご不便ご迷惑をおかけしてしまいます。
今後ともMisako hair studioをよろしくお願い申し上げます。
Notice
Thank you very much for being our customer at Misako Hair Studio.
We would like to inform you that starting July 1st, 2012
we will be closed on all national holidays.
We apologize for any inconveniences and look forward to seeing you again.