2019年10月9日 今年最後のヘリコプターでの物輸作業を終えました。
この夏の一番大変な時期は、オーナーやスタッフが歩荷し、全ての食材、飲料水、生活物資等を小屋に供給していました。
大変な仕事の一つですが、協力して下さったスタッフの方に感謝!!どうもありがとうございます!!
(小屋閉めの11月頭まで、食材はもう少し歩荷することになりそうですが、あと少しです!よろしくお願いします!)
そしていつも物資輸送を支えて下さっている東邦航空さん、今年もありがとうございました!
*****
Transportation of heavy loads was completed today.
We appreciate Toho air service they are always offering us transportation service and bring goods and energy indispensable for the lives by helicopter.
*
And really thanks our staff and my husband for bringing necessary heavy goods and commodities and so on by themselves!
この夏の一番大変な時期は、オーナーやスタッフが歩荷し、全ての食材、飲料水、生活物資等を小屋に供給していました。
大変な仕事の一つですが、協力して下さったスタッフの方に感謝!!どうもありがとうございます!!
(小屋閉めの11月頭まで、食材はもう少し歩荷することになりそうですが、あと少しです!よろしくお願いします!)
そしていつも物資輸送を支えて下さっている東邦航空さん、今年もありがとうございました!
*****
Transportation of heavy loads was completed today.
We appreciate Toho air service they are always offering us transportation service and bring goods and energy indispensable for the lives by helicopter.
*
And really thanks our staff and my husband for bringing necessary heavy goods and commodities and so on by themselves!
2019年9月28日 蓼科山荘 ワインの夕べ 終了致しました。
お越し下さった皆様、どうもありがとうございました!!
今年のコース料理は、シェフが本格フレンチを作って下さいました。
写真は、そのお食事の写真です!
南瓜のポタージュ
太刀魚&塩ワッフル
鹿肉のステーキ&鹿肉の煮込み
ガトーショコラ 秋の果物添え
スタッフをはじめイベントを支えて下さった皆様、どうもありがとうございました!!
今年ご都合が合わなかった方も、また来年以降お待ちしております!
*****
September 28, 2019
We've held the Wine Night it's a event of our mountain hut, Tateshinasanso.
These photos are the French full course cuisine served this event and cooked our mountain hut's staff he is professional French chef.
We really appreciate everyone who came and joined this event!!
お越し下さった皆様、どうもありがとうございました!!
今年のコース料理は、シェフが本格フレンチを作って下さいました。
写真は、そのお食事の写真です!
南瓜のポタージュ
太刀魚&塩ワッフル
鹿肉のステーキ&鹿肉の煮込み
ガトーショコラ 秋の果物添え
スタッフをはじめイベントを支えて下さった皆様、どうもありがとうございました!!
今年ご都合が合わなかった方も、また来年以降お待ちしております!
*****
September 28, 2019
We've held the Wine Night it's a event of our mountain hut, Tateshinasanso.
These photos are the French full course cuisine served this event and cooked our mountain hut's staff he is professional French chef.
We really appreciate everyone who came and joined this event!!
2019年10月3日 将軍平からの蓼科山
蓼科山荘近くの展望台からのご来光です。
今朝の将軍平の気温は8℃。
蓼科山は、今が紅葉の見頃となっています。
今年は気温が高く、例年と比べて10日~2週間見頃の時期が遅くなっています。
*****
October 3, 2019
First photo is the fall foliage in Mt.Tateshina from Shogun-daira it's the 9th stage of Mt. Tateshina and another one is sun rise from near Shogun-daira.
Right now is the best season for fall foliage in Mt.Tateshina, 2019 season.
蓼科山荘近くの展望台からのご来光です。
今朝の将軍平の気温は8℃。
蓼科山は、今が紅葉の見頃となっています。
今年は気温が高く、例年と比べて10日~2週間見頃の時期が遅くなっています。
*****
October 3, 2019
First photo is the fall foliage in Mt.Tateshina from Shogun-daira it's the 9th stage of Mt. Tateshina and another one is sun rise from near Shogun-daira.
Right now is the best season for fall foliage in Mt.Tateshina, 2019 season.