Happy English Yokohama days

とっておきたいこと。毎日のこと。横浜のこと。そしてHAPPYになれる英語のことば。いろいろ。

イーストのスコーン

2008-07-20 21:57:09 | Every day life
この間成功したビスコッティの本から、
今度はイーストを使った、スコーンを作ってみました。

冷蔵庫の中でゆっくりと発酵させて作ります。
今回は5日目で焼いてみました。
膨らまないんじゃないかなぁ、と不安だったのですが、
きちんと膨らみ、思ったより中はしっとり。
ゆっくり発酵させていたせいか、
バターの匂いのするおいしいスコーンでした。

これなら金曜日とかに作って週末の朝焼いてもいいし、
反対に週末に作って平日のおやつにしてもいいね。

お菓子作りは今の私の一番のストレス解消かも。

I need baking time. Baking time reminds me of what I really want to do. Sometimes people made me blind and make me not thinking right things. When I bake something, maybe I have to use a lot of senses, so sometimes I could see where I am standing.
What I most hate? I don’t like somebody trying to control me. Somebody who didn’t do something they said they would do. Somebody try to use me.
Well, with this baking time, I’ve remembered that, and I’m wondering if I’m still in the troubles. Maybe yes. Am I really doing what I think is right? Maybe not. What do I have to do? Do something. Recently I’m grumpy. Why? Loosing something to get something. Go back the first place and think about what I really wanted to do.



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