![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/70/63/88f0dd01d0c2730f913fae76907d858b.jpg?1642574638)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/13/f1/9dcc8b1cf84f241a14c07ea8d1abd2ab.jpg?1642574638)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/5e/f6/92cd9c365164437bb93963dc06eeb28d.jpg?1642574638)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/3c/6d/7823ba3baa70877de5799419efcf368c.jpg?1642574640)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/52/89/a674683c7c3cdeefee5c7978a12bb64b.jpg?1642574641)
いつもはリスドオル粉でフランスパンを焼くのですが久しぶりにカメリア粉で普通のパンを焼きました。ハンバーグとポテトサラダを挟んでサンドイッチにしました。やっぱり焼きたてパンはほんとに美味しいです。
平時都是用松鼠油奧爾粉烤法國麵包,久違地用卡梅麗亞粉烤了普通的麵包。 夾著漢堡和洋芋沙律做成了三明治。 果然剛烤好的麵包真的很好吃。
A baguette was always baked by RISDOOR powder, but ordinary bread was toasted by camellia powder after a long time. I took a sandwich around a hamburger and potato salad. The freshly baked bread is really good as expected.