理系のじじいリケジイのブログ

リケジイがアッチコッチ行ったことや蝶や料理の話です。

今日の弁当

2020-06-30 08:51:29 | 日記

今日の弁当はちらし寿司です。蟹蒲鉾、卵焼き、椎茸、隠元豆、胡瓜、紅生姜、人参、大豆煮物、パセリなどが酢飯の上に並べられています。食べる時には更にこの上に刻み海苔を乗せて食べます。

今天的午餐是壽司。 牡蠣、煎蛋、香菇、隱元豆、胡豆、紅薑、胡蘿蔔、大豆燉菜和歐芹在醋飯上排成一排。 當我吃它時,我在上面放一個雕刻的海藻。

Today's box lunch is sushi rice with a variety of vegetables. Crab boiled fish paste, an omelet, shiitake mushroom, kidney beans, cucumber, red pickled ginger, carrot, cooked vegetables of soybeans and parsley are lined on the vinegared rice. When eating, I cut more on this, give laver a ride and eat.




今日の弁当

2020-06-29 08:25:18 | 日記

今日の弁当は烏賊リング揚げと卵焼きとハム巻きです。ほうれん草茸人参胡麻和え、蕨煮物、南瓜焼きもあります。

今天的午餐是土匪圈油炸,煎蛋和火腿捲。 還有菠菜和胡蘿蔔,煮菜,和南蘭花。

Today's box lunches are squid ring fried bean curd, an omelet and a ham book. There are also spinach mushroom carrot vegetables with sesame paste dressing, bracken cooking and pumpkin baking.




春日井三山

2020-06-27 14:46:18 | 日記

春日井三山大谷山です。
助六寿司を持っていつものトレッキングです。梅雨の晴れ間の貴重な青空の下、爽やかな空気と一緒にお腹いっぱい食べてきました。

春日井三山大谷山。
這是通常的長途跋涉,有蘇里壽司。 在雨季的晴天,在珍貴的藍天下,我帶著清新的空氣吃飽了肚子。

Mt. Kasugai three mountains Otani. It's usual trekking with Sukeroku sushi. I was eating stomach full with the bottom of the valuable blue sky of the lull in the rain and refreshing air in the rainy season.




今日の弁当

2020-06-27 08:26:59 | 日記

今日の弁当は助六寿司です。助六寿司と言うのは油揚げ寿司と海苔巻きのコラボレーションのことです。これにたくさんの野菜を付け加えました。今からこの弁当を持っていつもの春日井三山を登って来ます。
行ってきまーす👋

今天的午餐是科羅壽司。 "三六壽司"是指油炸壽司和海卷卷的協作。 我加了很多蔬菜。 從現在開始,我帶著這個便當爬上了通常的春日井三山。
你要去👋

Today's box lunch is Sukeroku sushi. It's collaboration of thin fried tofu sushi and norimaki to say Sukeroku sushi. A lot of vegetables were added to this. I climb usual Kasugai three mountains with this box lunch from now and come. I go visit, oh, with the selling point of👋,👋




今日の弁当

2020-06-26 07:56:14 | 日記

今日の弁当は焼き立てパンです。ポテトサラダパンとウインナソーセージパンとあんパンです。お昼ご飯の時には冷たくなっていますが、今は夏だからそれもいいかなと思います。味も変わりますが冷めてもまだまだ美味しいはずです。

今天的午餐是新鮮麵包。 土豆沙拉麵包,溫納香腸麵包和安潘。 午餐時天氣變冷,但現在是夏天,所以我覺得這很好。 味道也會改變,但即使冷卻,它也應該是美味的。

Today's box lunch is freshly baked bread. Potato salad bread, wiener bread and a bean-jam bun. It becomes cold at lunch, but I think because it's summer now, I'd also like that. The taste also changes, but even if it cools, it should still be good.