![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/24/f0/4be5dea24d88218c5370d632f3062b3c.jpg?1669535369)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/74/56/71def5cbe5a6fe37e588c5bc6de86af8.jpg?1669535369)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/58/67/f8e632d6ff61b613f58e2165332f8c2f.jpg?1669535369)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/38/e4/11c098ef329494079ee3579f9a900246.jpg?1669535374)
先日ご近所様からいただいた大根を沢庵漬にしました。その工程をさかのぼります。
①仕込み終わって重石を乗せました。
②ぬか漬けにしました。
③天日で二週間干しました。
④二週間前にいただいたばかりの大根です。
1ヶ月後が楽しみです。美味しく出来上がるといいなぁ。
前幾天把附近的蘿蔔醃成了澤庵。 追溯那個工序。
①進貨結束後放上了重石。
②醃了糠。
③在天日曬了兩周。
④這是兩周前剛收到的蘿蔔。
我很期待一個月後。 做得好吃就好了啊。
I made the Japanese radish which a neighboring person gave to me a pickled radish the other day. I sail up the process.
①I finished teaching you it and rode a weight.
②I had Nukazuke.
③I dried it by the sun for two weeks.
④It is the Japanese radish which I just had two weeks ago.
I look forward to one month later. It should be completed deliciously.