梅光(BAICOH)
純米酒(JUNMAISHU)500ml
Product name 清酒 Japanese sake
Special Designation 純米酒 Junmai-shu
Brewery醸造元 ㈱辻本店:岡山県真庭市勝山116
KABUSHIKIGAISHA TSUJIHONTEN
116、Katsuyama、Maniwa-shi,Okayama-ken
content内容量500ml
Alc.アルコール分15度以上16度未満
精米歩合degree of polishing 70%
日本酒度sake deg.+6.0辛口dry
原材料名raw ingred.米/米麹(rice/koji)
使用米Identifies sake rice 岡山県産 山田錦
100% YAMADA NISHIKI RICE
特徴:綺麗に仕上げた飲み易い酒。上品で深淵な旨味とキレのモダンな辛口。
TASTE:ELEGANT/CLEAN/SHARP/DRY
Selected by EN company ltd ㈱えん
ラベル:::Label
和紙。手すき和紙で造られているので世界で一枚、全て異なるラベルと言えます。国内に限らず海外愛飲家に向け、英語表記がされたラベルです。
Japanese paper. Handmade. It is one sheet in the world.
An altogether different label. English notation for overseas.
The label type of wine. High-class intention.
ボトル:::Bottle
今日までの日本酒のボトルとは全く異なるモダンスタイルになっています。容量は500ml。保存しやすいスクリューキャップです。
A completely different modern style from the bottle of the sake by today.
Quantity which it can finish drinking at once at 500 ml. Screw cap.
飲み方:::How to drink
白ワインの様に冷やしてお飲に下さい。(日本酒独特の温めてもOK)
It cools like white wine.
特長:::Feature
日本酒は臭いからという理由で馴染めないと言われる場合があります。しかし、この梅光(BAICOH)は臭くありません。非常に味わい深く、飲みやすい仕上りです。その理由は杜氏の力によります。岡山県で初めての女性の杜氏が、通常の日本酒の造り方とりも、何倍も手間暇かけて特別な仕上げを施しています。梅光のデビューは2011年5月です。辻本店の7代目(辻総一郎:31歳)、杜氏(辻麻衣子:33歳)の若い世代の情熱と協力のもと実現した世界水準の日本酒と言えます。辻本店は創業1804年で蔵元としては老舗の中の老舗であり、伝統に裏付けされた“モダン”スタイルの発信と言えます。
Sake is disliked from a smell. However, this BAICOH is not stinking.
It tastes very much, and it is deep and easy to drink. A reason is a chief sake brewer's power. By the first woman's chief sake brewer, it finishes carefully numbers of times with usual in Okayama Prefecture.
The debut in Japan is in May, 2011. Sake of the world level which the plan of the artist for living 12 years in Italy realized by the 7th (31 years old) generation of the Sake Maker, and a chief sake brewer (33 years old's) young cooperation. However, the Tsujihonten(Sake Maker) is foundation 1804.
純米酒(JUNMAISHU)500ml
Product name 清酒 Japanese sake
Special Designation 純米酒 Junmai-shu
Brewery醸造元 ㈱辻本店:岡山県真庭市勝山116
KABUSHIKIGAISHA TSUJIHONTEN
116、Katsuyama、Maniwa-shi,Okayama-ken
content内容量500ml
Alc.アルコール分15度以上16度未満
精米歩合degree of polishing 70%
日本酒度sake deg.+6.0辛口dry
原材料名raw ingred.米/米麹(rice/koji)
使用米Identifies sake rice 岡山県産 山田錦
100% YAMADA NISHIKI RICE
特徴:綺麗に仕上げた飲み易い酒。上品で深淵な旨味とキレのモダンな辛口。
TASTE:ELEGANT/CLEAN/SHARP/DRY
Selected by EN company ltd ㈱えん
ラベル:::Label
和紙。手すき和紙で造られているので世界で一枚、全て異なるラベルと言えます。国内に限らず海外愛飲家に向け、英語表記がされたラベルです。
Japanese paper. Handmade. It is one sheet in the world.
An altogether different label. English notation for overseas.
The label type of wine. High-class intention.
ボトル:::Bottle
今日までの日本酒のボトルとは全く異なるモダンスタイルになっています。容量は500ml。保存しやすいスクリューキャップです。
A completely different modern style from the bottle of the sake by today.
Quantity which it can finish drinking at once at 500 ml. Screw cap.
飲み方:::How to drink
白ワインの様に冷やしてお飲に下さい。(日本酒独特の温めてもOK)
It cools like white wine.
特長:::Feature
日本酒は臭いからという理由で馴染めないと言われる場合があります。しかし、この梅光(BAICOH)は臭くありません。非常に味わい深く、飲みやすい仕上りです。その理由は杜氏の力によります。岡山県で初めての女性の杜氏が、通常の日本酒の造り方とりも、何倍も手間暇かけて特別な仕上げを施しています。梅光のデビューは2011年5月です。辻本店の7代目(辻総一郎:31歳)、杜氏(辻麻衣子:33歳)の若い世代の情熱と協力のもと実現した世界水準の日本酒と言えます。辻本店は創業1804年で蔵元としては老舗の中の老舗であり、伝統に裏付けされた“モダン”スタイルの発信と言えます。
Sake is disliked from a smell. However, this BAICOH is not stinking.
It tastes very much, and it is deep and easy to drink. A reason is a chief sake brewer's power. By the first woman's chief sake brewer, it finishes carefully numbers of times with usual in Okayama Prefecture.
The debut in Japan is in May, 2011. Sake of the world level which the plan of the artist for living 12 years in Italy realized by the 7th (31 years old) generation of the Sake Maker, and a chief sake brewer (33 years old's) young cooperation. However, the Tsujihonten(Sake Maker) is foundation 1804.