か831(鈴木一也)のブログです

旅行, 遠距離通院, 農作業, お米の仕事, 日常生活, 脳脊髄液減少症 等です。

お料理日記_51 / gourmet report_51

2010-11-23 17:45:08 | グルメ / gourmet
Nov. 23rd 2010, 5:45pm

SANYOの「ごぱん」が話題ですが、待ちきれないので、
冷やご飯を使って、パン焼きに挑戦します。
Brand new bread cocker “GOPAN” is minimum 2 months queue.
So we challenge to make the rice bread with boiled white rice by the general bread cocker.


お米や、強力粉、グルテンなどを入れて。
All raw materials are set into the cocker.


ドライイーストをセットして。
Dried yeast is set into the top.


スタート、焼き上がりは9:30pmの予定です。
Now started, it will finish at 9:30pm.


か831 / k831

お米日記_157 / rice works_157

2010-11-23 11:27:01 | お米 / rice
Nov. 23rd 2010, 10:30am
曇り、室温21℃
It is cloudy, temp. is 22℃ in the factory.

お米のグレーダーと色彩選別を始めました。
Motor grader spreads out crashed rice.
Continuously, image sensor grader spreads out black and white rice.


Qualified milky white rice comes into the container.


ドリンクコーナーを充実させて、お仕事頑張ります。
Self service drink counter


か831 / k831