今日の弁当と朝ご飯は焼き立てパンです。いつも違ってパン生地はフランスパン専用のリスドオルではありません。カメリア強力粉です。ウインナソーセージパンとあんパンとサンドイッチです。焼き色もしっかりつけました。このパンを持って今日は久しぶりに山登りです。
容器は台湾鉄道開設100周年記念にいただいた弁当箱です。パンの形が崩れないからとても重宝しています。
今天的午餐和早飯是新鮮麵包。 與往常一樣,麵包麵團不是專門用於法國麵包的里蘇多奧爾。 卡梅利亞是一種強大的粉末。 溫納香腸麵包和安麵包和三明治。 我烤的顏色也很好。 今天,我帶著這麵包爬山已經有一段時間了。
該容器是臺灣鐵路開通100周年的午餐盒。 麵包的形狀不會崩潰,所以它非常有用。
Today's box lunch and breakfast are freshly baked bread. The dough is always different, and not RISUDOORU of baguette exclusive use. Camellia strong flour. Wiener bread, a bean-jam bun and a sandwich. The baking color was also put tightly. Today is mountain climbing after a long time with this bread. A container is the lunch box I received in Taiwanese railroad establishment 100th anniversary commemoration. Because I don't lose the shape of bread, it's very useful.
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