昨晩、最後のレポートを提出し、今日から5/6までP4ブレイク突入です!
と言うわけで、最近ハマリ気味のパリへまた行ってました。
今日は日本食のお店を開拓しようということで、お昼は地球の歩き方にも
載っている讃岐うどん系の国虎屋(メトロのピラミッド駅近く)へ、
夜はサン・ルイ島にある勇鮨へと行ってみました。
実は讃岐うどんって食べたことなかったかも?と言うのも、
ここのうどんの汁は透明で醤油っ気がなく、でもとても美味しい
久しぶりの魚のフライと炊き込みご飯、そしてえび天のセットで
しめて20ユーロでござんした。満足。
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After submitting the last report for P4, we are now in P4 BREAK!
So, I went to Paris today to enjoy Japanese restaurants.
At lunch, I was at Kunitoraya, very famous Sanuki-style Udon restaurant
which is on the list of Japanese guid book: Globe Trotter Travel Guidebook.
I maybe found that I have never had Sanuki-style Udon in Japan!
The soup was transparent without any taste of soy-sauce,
but tasted really good!!! Hah, Japanese taste...
With deep-fried fish, Japanese steamed egg and rice, it cost 20 euros.
Very expensive compared to that in Japan, however,
I was satisfied with that. Yeah, here is Paris.
と言うわけで、最近ハマリ気味のパリへまた行ってました。
今日は日本食のお店を開拓しようということで、お昼は地球の歩き方にも
載っている讃岐うどん系の国虎屋(メトロのピラミッド駅近く)へ、
夜はサン・ルイ島にある勇鮨へと行ってみました。
実は讃岐うどんって食べたことなかったかも?と言うのも、
ここのうどんの汁は透明で醤油っ気がなく、でもとても美味しい
久しぶりの魚のフライと炊き込みご飯、そしてえび天のセットで
しめて20ユーロでござんした。満足。
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After submitting the last report for P4, we are now in P4 BREAK!
So, I went to Paris today to enjoy Japanese restaurants.
At lunch, I was at Kunitoraya, very famous Sanuki-style Udon restaurant
which is on the list of Japanese guid book: Globe Trotter Travel Guidebook.
I maybe found that I have never had Sanuki-style Udon in Japan!
The soup was transparent without any taste of soy-sauce,
but tasted really good!!! Hah, Japanese taste...
With deep-fried fish, Japanese steamed egg and rice, it cost 20 euros.
Very expensive compared to that in Japan, however,
I was satisfied with that. Yeah, here is Paris.