最後の日だと言うのに・・・ほとんど寝てました。^^;;;
疲れがたまっていたんでしょうか。
明日から仕事ということで、体も動き出すかな?
今夜は生クリームを使って、鮭のクリームパスタとしゃれ込んでみました。
レシピがソースに味をつけないシンプルなものでしたが、
ロハス的で結構いけるかも。
それよりも、アンティパストで作ったきのこのソテーが絶品!
まだ余ってるので作ろうっと。^^
それと、イタリアワインが飲みたくて買ってきた、
このファルネーゼ2006(赤)が美味しい♪
これで1,500円程度。
ロバート・パーカーJr.もお薦めの理由が分かりますね。
--------------------
Though no more holiday, I was sleeping almost all day today...
Anyway, I have to start working tomorrow;
my body would be activated when I began working...
I cooked a pasta with salmon and creme sauce. ^^
Its taste was simple due to its recipe but not bad.
Maybe it's good for my health, kind of LOHAS style.
Additionally, the saute of champignons was soooo gooood!
Will cook it again soon.
Then, the Italian wine named "Farnese" made in 2006 was really good.
It only cost me 1,500 yen or so.
I can understand the famous Robert Parker Jr.'s good comments on it.
疲れがたまっていたんでしょうか。
明日から仕事ということで、体も動き出すかな?
今夜は生クリームを使って、鮭のクリームパスタとしゃれ込んでみました。
レシピがソースに味をつけないシンプルなものでしたが、
ロハス的で結構いけるかも。
それよりも、アンティパストで作ったきのこのソテーが絶品!
まだ余ってるので作ろうっと。^^
それと、イタリアワインが飲みたくて買ってきた、
このファルネーゼ2006(赤)が美味しい♪
これで1,500円程度。
ロバート・パーカーJr.もお薦めの理由が分かりますね。
--------------------
Though no more holiday, I was sleeping almost all day today...
Anyway, I have to start working tomorrow;
my body would be activated when I began working...
I cooked a pasta with salmon and creme sauce. ^^
Its taste was simple due to its recipe but not bad.
Maybe it's good for my health, kind of LOHAS style.
Additionally, the saute of champignons was soooo gooood!
Will cook it again soon.
Then, the Italian wine named "Farnese" made in 2006 was really good.
It only cost me 1,500 yen or so.
I can understand the famous Robert Parker Jr.'s good comments on it.