今日の弁当は肉粽です。鶏肉と椎茸とエリンギと人参と牛蒡と蓮根と隠元豆と糯米を圧力鍋で2分30秒加熱しました。
小松菜、油揚げ、榎茸鰹節炒めです。半熟卵です。
今天的午餐是肉餅。 雞肉、香菇、伊林吉、胡蘿蔔、牛頭、蘿蔔、隱根豆和米被加熱2分30秒,在壓力鍋中加熱。
小松菜,油炸,炒飯。 這是一個半熟的雞蛋。
小松菜,油炸,炒飯。 這是一個半熟的雞蛋。
Today's box lunch is a meat chimaki. Chicken, shiitake mushroom, eringi mushroom, carrot, burdock, lotus root, kidney beans and glutinous rice were heated for 2 minutes and 30 seconds by an autoclave. Japanese mustard spinach, thin fried tofu and velvet shank dried bonito fry. It's a soft-boiled egg.
#今日の弁当
#肉粽
#小松菜炒め
#半熟卵
小松菜、油揚げ、榎茸鰹節炒めです。半熟卵です。
今天的午餐是肉餅。 雞肉、香菇、伊林吉、胡蘿蔔、牛頭、蘿蔔、隱根豆和米被加熱2分30秒,在壓力鍋中加熱。
小松菜,油炸,炒飯。 這是一個半熟的雞蛋。
小松菜,油炸,炒飯。 這是一個半熟的雞蛋。
Today's box lunch is a meat chimaki. Chicken, shiitake mushroom, eringi mushroom, carrot, burdock, lotus root, kidney beans and glutinous rice were heated for 2 minutes and 30 seconds by an autoclave. Japanese mustard spinach, thin fried tofu and velvet shank dried bonito fry. It's a soft-boiled egg.
#今日の弁当
#肉粽
#小松菜炒め
#半熟卵
