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ベーコンエピです。
フランスパン生地リスドオルに砂糖と塩少しとイーストと水を加えて捏ねます。フードプロセッサーを使えば2分で捏ねることができます。ベーコンを巻き込んでハサミで切ります。2回発酵させてからオーブンで250℃15分焼いて出来上がりです。
我是培根皮。
在法國麵包麵團裏加入砂糖、鹽、酵母和水,捏好。 如果你用食物處理器,兩分鐘就能捏出來。 把培根卷進去用剪刀剪。 發酵2次後用烤箱烤250℃15分鐘就完成了。
It is Becon epi.
I add sugar and some salt and yeast and water to French bread dough RISUDOOR and knead it. I can knead it in two minutes if I use the food processor. I add Bacon and cut it with scissors. I bake it with an oven for 250 degrees Celsius 15 minutes after letting you ferment and am the completion twice.