春の味覚満載の朝ごはんです。菜花の山葵和えです。庭でとれたの蕗の薹の蕗味噌です。春の日差しをいっぱい浴びた鱈の自家製干物です。一昨年の早春に仕込んだ自家製大豆味噌の味噌汁です。
この朝ごはんを食べたらいつもの散歩コースへ桜の開花を探しに行きます。
是充滿春天味道的早飯。 是油菜花的山葵拌菜。 是在院子裏摘的花莖醬。 這是沐浴著春天陽光的鱈魚自製幹物。 這是前年早春準備的自製大豆味增湯。
吃了這個早飯就去平時的散步路線尋找櫻花的開花。
It is the breakfast which is full of spring taste. It is greens flower with wasabi. It is the Fukimiso of the butterbur sprout produced in the garden. It is the homemade dried fish of the cod which bathed in a lot of spring sunlight. It is miso soup of the homemade soybean miso which I fitted in the early spring of the year before last.
I go to the usual walk course to look for the flowering of the cherry tree if I eat this breakfast.
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