圧力鍋使用簡単レシピ自家製小豆バーです。
小豆を16時間水に浸けて十分柔らかくし常圧で5分加熱します。さらに5分加圧加熱したら常圧に戻します。砂糖と水飴で甘味を付けて粒餡を作ります。100円ショップで買ってきた容器に注ぎ込んで凍らせたら小豆バーのできあがりです。
私は欲張りだから両手に二本持ってガブリ。
あー美味しい。
使用壓力鍋簡單菜單自製紅豆酒吧。
將紅豆浸泡16小時,充分軟化,用常壓加熱5分鐘。再加壓加熱5分鐘後恢復常壓。用砂糖和糖稀加上甜味做成粒狀餡。在百元店買來的容器裏注入冷凍後,紅豆酒吧就做好了。
我太貪心了,所以兩隻手拿著兩隻蟑螂。
啊,很好吃。
An autoclave use easy recipe homemade bar of adzuki beans. I put adzuki beans in water for 16 hours, make it soft enough and heat it for 5 minutes by the usual pressure. If more pressurization is heated for 5 minutes, it's returned to the usual pressure. Sweets are put by sugar and starch syrup and jam of grain bean is made. If you can pour 100 yen into the container bought at a shop and freeze, it's finish in a bar of adzuki beans. Because I'm gluttonous, I have two bottles in both hands, and, moth yellowtail. Well, it's good.
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