塩漬けワラビ
ワラビが採れる時期はとても短くてすぐに夏になってしまいます。たくさん採れた時はこれを塩漬けにして保存します。
塩抜きして灰汁だしをすれば美味しく食べられます。
1.塩漬けワラビ
2.重曹を振りかける。
3.熱湯を注ぎ1日放置
4.出来上がり
鹽醃蕨菜
采蕨菜的時間很短,馬上就到夏天了。 採摘很多的時候把這個醃制後保存。
這個去掉鹽,加上灰汁就能吃得很好吃。
1鹽醃蕨菜
2打重曹。
3倒入熱水放置1天
4完成
Salt bracken
The time when a bracken is produced is very short, and it is summer immediately. When it was produced a lot, I preserve this in salt and save it.
If I pull this salt and do it and do a lye tool, I can eat it deliciously.
1. Salt bracken
2. I sprinkle sodium bicarbonate.
3. I pour boiling water and leave you unattended on 1st
4. The completion
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