今日は久しぶりにフランスパン生地リスドオルでベーコンエピとウインナパンを焼きました。最近は健康のためベーコンとかウインナソーセージとかの加工肉食品はなるべく控えていました。しかし今日はなんだか朝からベーコンエピを食べたい気持ちです。
① 焼き上がり
② 二次発酵完了
今天久違地用法國麵包質地的松鼠烤了培根皮和香腸麵包。 最近為了健康,儘量控制培根、香腸等加工肉食品。 但是今天總覺得從早上開始就想吃培根皮。
①烤好
②二次發酵完成
Today I baked bacon epi and winna bread with French bread dough Liss d'Orl for the first time in a long time. Recently, for health reasons, I have refrained from processed meat foods such as bacon and winna sausage as much as possible. But today, I feel like eating bacon epi from the morning.
(1) Baked
(2) Completion of secondary fermentation
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます