ご近所様から採れたてキュウリをたくさんいただきました。さっそく新鮮なうちに漬物にしました。まずはキュウリのQちゃん漬けです。醤油と味醂と酢で味つけしました。まだまだたくさんあるから残りは一晩塩漬けにしてから再び砂糖と味醂で漬け込みました。どちらも二三日で食べられると思います。楽しみです。
我吃了很多從附近採摘的黃瓜。 馬上趁新鮮做了鹹菜。 首先是醃黃瓜。 用醬油、甜料酒和醋調味了。 因為還有很多,所以剩下的醃了一晚之後再用砂糖和甜料酒醃制。 我想兩個都兩三天能吃到。 我很期待。
I received a lot of freshly picked cucumbers from my neighbors. I immediately pickled it while it was fresh. First of all, it is pickled cucumber Q-chan. I seasoned it with soy sauce, miso and vinegar. There was still a lot to do, so I salted the rest overnight and then soaked it again with sugar and miso sauce. I think both can be eaten in a couple of days. I'm looking forward to it.
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます