今日の晩ご飯は昆布ご飯です。最高級北海道羅臼昆布を入手したので昨夜炊き立てご飯をこの羅臼昆布で包んで24時間蒸らしました。昆布の旨味がご飯に移ってとても美味しくなりました。小鯵のの干物と葉唐辛子の佃煮と安納芋の干し芋と茹で落花生、蓮根のきんぴら等も作りました。
今天的晚餐是海帶飯。 我拿到了最好的北海道勞蘇海帶,所以我昨晚用這個勞蘇海帶把煮飯包起來,蒸了24小時。 海帶的味道轉移到米飯上,味道變得很好吃。 我們用小魚乾物和葉辣椒煮,用安納米干薯和煮沸,製作花生和蓮根金皮拉。
Today's supper is seaweed rice. I got first-class Hokkaido Raus kelp, so steaming rice was wrapped in this Raus kelp last night and it was steamed for 24 hours. The flavor of the seaweed shifted to rice and became very good. Dried fish of Koaji's, tsukudani of leaf red chili pepper, drying potatoes of Anno potato and Kimpira of boiled peanuts and lotus root, etc. were also made.
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