![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/0e/e9/e534853b5d355fb34c41b7aa91d5107c.jpg?1710485392)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/49/ed/a3c755d8295211ab5421357809c8ef69.jpg?1710485392)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/71/61/18b9c9b16cdc1ae53ced16469bcf6465.jpg?1710485392)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/62/cb/433d40e4fd5c6c0ecf43958b455d2547.jpg?1710485392)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/69/c6/510a2a8a13cbabfb4b5b741ef500039e.jpg?1710485392)
これは猛毒魚のトラフグです。これは本当に美味しい魚なのです。猛毒魚ためにこの魚を調理するには国家試験をパスしなければなりません。しかし毒の部位を取り除いた「身欠き」だったら魚屋でゲットできます。今日はこれを刺身とちり鍋と最後は雑炊にしました。めっちゃ美味しかったです。
這是劇毒魚的虎豚。 這真的是很好吃的魚。 為了劇毒魚烹飪這種魚必須通過國家考試。 但是如果是去除了毒部位的“缺身”的話,可以在魚店買到。 今天把這個做成了生魚片、火鍋和最後的雜燴粥。 非常好吃。
This is a tiger puffer of the hard poisonous fish. This is a really delicious fish. You must pass a national examination to cook this fish to save a hard poisonous fish. However, removed a poisonous part; \"lack in the position\", and can get in the fish shop. I made this zosui , sashimi and a pot of fish and vegetables cooked at the diner's table today finally. It was delicious very much.
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます