理系のじじいリケジイのブログ

リケジイがアッチコッチ行ったことや蝶や料理の話です。

今日の弁当

2020-07-03 08:27:30 | 日記

今日の弁当は鰤の照り焼きです。そのタレで南瓜、大根、人参、隠元豆などを煮ました。小松菜茸油揚げ炒めとハム巻きと蕨煮物と糠漬け胡瓜です。デザートには岐阜県東濃地方郷土和菓子のカラスミを朴の葉で包みました。

今天的午餐是烤鰤。 在醬汁中,我們煮了南蘭花、蘿蔔、胡蘿蔔和隱子豆。 小松菜炒炒,火腿捲,煮飯和醃制的胡椒。 在甜點中,我們用朴葉包裹了岐府縣東野地區當地當地日本糖果的卡拉蘇米。

Today's box lunch is yellowtail teriyaki. Pumpkin, Japanese radish, carrot and kidney beans were boiled with the sauce. Komatsuna leaf mushroom thin fried tofu fry, a ham book, bracken cooked vegetables and cucumber of vegetables pickled in rice-bran paste. Dried mullet roe of Gifu-ken Tounou local hometown Japanese confection was wrapped in a leaf of boku for dessert.





最新の画像もっと見る

コメントを投稿