

フランスパン専用粉リスドオルと蕎麦粉をブレンドしてフードプロセッサーで2分捏ねました。じゅうぶん発酵させた後250℃オーブンで15分焼きました。香り高くほんのり甘味を感じる素晴らしい蕎麦パンのできあがりです。
把法國麵包專用粉松鼠和蕎麥粉混合在一起,用食物處理器捏了兩分鐘。充分發酵後在250℃的烤箱裏烤了5分鐘。蕎麥麵包做出來的味道很香,稍微有點甜味,非常棒。
Buckwheat flour was blended with baguette
exclusive powder RISUDOORU and it was knea for 2 minutes by a food processor. After making them fermented sufficiently, it was baked for 15 minutes by an oven 250 ℃. Finiish of the wonderful soba bread which feels sweets slightly aromatically.
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます