![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/1f/15/ee67df2393d0401eb6e3d8729be0f7b7.jpg?1657930006)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/22/9d/f040751709cfd1ae52bbdb2f828ed2e6.jpg?1657930006)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/2f/ef/2e7dec3c9b1839f7d201e2a201226282.jpg?1657930006)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/2b/04/62a1a2e4610d086391d322f6e2b2aa9e.jpg?1657930215)
今日の朝ごはんはキノコとアマランサスのニンニク炒めオムレツです。チクワのキュウリ詰めとキュウリのQちゃんと味噌汁と牛乳です。
②栽培中のアマランサス
③オムレツの具材
④キノコニンニク炒め
今天的早飯是蘑菇和亞馬遜的大蒜炒蛋包飯。 黃瓜醬、黃瓜Q醬、味增湯和牛奶。
②栽培中的亞馬遜
③煎蛋的食材
④大蒜炒蘑菇
Today's breakfast is a garlic stir-fried omelette of mushrooms and amaranth. It is stuffed with chikuwa cucumbers and cucumber Q-chan and miso soup and milk. (2) Amaranth during cultivation (3) Omelette ingredients (4) Stir-fried mushroom garlic
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます