自家製ぼた餅です。もち米ご飯を少し潰してあんこで包んだぼた餅とあんこをもち米ご飯で包んでからきな粉をまぶしたきなこ餅の2種類です。手にあんこやもち米ご飯がくっつかないように濡れ布巾を使います。名古屋名産品有松絞りの布巾だから最高の出来映えです。
這是自家制的牡丹餅。糯米飯稍微搗碎後用紅豆包起來的牡丹餅和紅豆糯米飯包好後塗滿黃豆粉的黃豆餅兩種。為了不讓紅豆和糯米飯粘在手上,要使用濕毛巾。因為是名古屋名產有松光圈的抹布,所以做得最好。
A homemade botamochi. 2 kinds, the botamochi which crushed glutinous rice rice a little and wrapped it in a potbellied sumo wrestler and the rice cake coated with soybean flour I covered with soybean flour after a potbellied sumo wrestler was wrapped in glutinous rice rice. I get wet and use a washcloth so that a potbellied sumo wrestler and glutinous rice rice aren't attached to a hand. Because it's a washcloth of Nagoya specialty Arimatsu iris, it's the best workmanship.
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます