理系のじじいリケジイのブログ

リケジイがアッチコッチ行ったことや蝶や料理の話です。

縮緬雑魚パン

2021-10-10 13:19:16 | 日記





縮緬雑魚(ちりめんじゃこ)をフランスパン生地リスドオルに練り込んで焼きました。香ばしくて適度な塩味でとても美味しく焼き上がりました。今日の昼ごはんはこの縮緬雑魚パンとポテトサラダサンドイッチです。

把縐綢雜魚揉進法國麵包質地的松鼠油裏烤。香度適中的鹹味烤得非常好吃。今天的午飯是這個小縐綢雜魚麵包和洋芋沙拉三明治。

A crepy small fish (by silk crepe, KO) was built up in baguette RISUDOORU, and it was crowded, and it was baked. It was fragrant and baked very well by the moderate salty taste. Today's lunch is these crepy small fish bread and potato salad sandwich.






最新の画像もっと見る

コメントを投稿