今日も朝からお寿司です。しかし昨日の巻き寿司と違ってちらし寿司です。材料は蟹蒲鉾、錦糸卵、ぬか漬け胡瓜、紅生姜などです。日本の暑い夏には爽やかなお寿司が最適です。
今天也是從早上開始吃壽司。但是和昨天的卷壽司不同,是散壽司。資料有蟹肉魚糕、錦絲雞蛋、米糠醃黃瓜、紅薑等。日本炎熱的夏天最適合吃清爽的壽司。
Today is also sushi from a morning. But it's different from yesterday's rolled sushi and is sushi rice with a variety of vegetables. The material is crab boiled fish paste, fried egg cut like thread, cucumber of vegetables pickled in rice-bran paste and red pickled ginger. Refreshing sushi is most suitable for Japanese hot summer.
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます