今日は朝からフランスパン生地リスドオルでご馳走パンを焼きました。
①焼き上がりご馳走パンと何も入ってないロールパン
②二次発酵済み
③パンの中身のご馳走ポテトサラダとヒジキの煮物
熱々の焼き立てパンは最高です。
今天從早上開始用法國麵包麵團裡斯多奧爾烤了美味的麵包。
①烤好的美味麵包和什麼都沒有的麵包卷
②二次發酵完畢
③麵包裡面的美味洋芋沙律和羊棲菜
熱騰騰的剛烤好的麵包是最棒的。
I baked a feast bun today in French bread dough RISDOR from morning.
①The bread roll which enters a baking feast bun and nothing
②The second fermentation finished
③Feast potato salad and the stewed brown algas burning hot bread of the contents of the bread hot from the oven are the best.
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます