今日の朝ごはんは焼きたてパンです。フランスパン専用小麦粉リスドオルが使われています。サツマイモパン、あんパン、サンドイッチ用バンズです。バン生地は一度にたくさん捏ねておいて冷蔵庫で長時間発酵させます。これを食べる量だけ焼くから昨日に続き今日も焼きたてパンです。
今天的早飯是剛烤好的麵包。使用了法國麵包專用的小麥粉松鼠。紅薯麵包、豆沙麵包和三明治用的麵包。麵團一次捏很多,然後在冰柜裏長時間發酵。因為只烤這個吃的量,所以和昨天一樣今天也是剛烤好的麵包。
Today's breakfast is freshly baked bread. Baguette exclusive flour RISUDOORU is used. A buns for sweet potato bread, bean-jam bun and sandwich. Van fabric kneads much and makes them make be fermented long at a refrigerator together. Because only the amount which eats this is baked, today is also freshly baked bread following yesterday.
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