Apres l'Insead

欧州へのMBA留学体験記と
その後のつつましい生活について。。。

残念ディナー (Cheer up dinner)

2010-04-16 20:50:24 | Life @JAPAN
自らを元気付けるべく、今夜はボンゴレビアンコと
鯛のアクアパッツァ、白ワイン(Chateau Mont-Perat)、
ハートランド(ビール)。

初めてのアクアパッツァは意外と簡単で美味しい♪
ボンゴレは以前と同様、美味しい♪
両方とも出来立てとするのが、コンロ2つではなかなか困難。

あぁ、アイランドキッチンなんか欲しいなぁ・・・(苦笑)

--------
To cheer myself up, cooked an acquapazza(sea bream),
a volgole bianco spaghetti, white wine (Chateau Mont-Perat),
and a bottle of Heartland (beer).

Cooked an acquapazza for the first time, but it was great.
A vongole bianco spaghetti was as good as before.
The point was to cook both at the same time, making them well served just after cooking.

Wish I could have an island kitchen system...

最新の画像もっと見る