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美味いっす。これまででベストかも。^^
最近の週末マイブームと化している?自炊シリーズですが、
やっぱり、レトルトを買ってくるのとは味が違う。
ホールトマトも和食なら酸味が強いけど、イタリアンならあいますなぁ
など色々と発見もあってなかなか楽しい♪
ボロネーゼは赤ワインにも合うので、先週開けたワインも進むしね。
--------------
Tastes really good, maybe best of all so far.
Cooking seems to be my recent pastime hobby.
It is much better to cook by myself than to use pouch-packed foods.
Using whole tomato can is suitable for Italian meals than Japanese ones, I think.
It's really interesting to discover such a thing.
This spaghetti matches red wine, making me drink more glasses of red wine...
最近の週末マイブームと化している?自炊シリーズですが、
やっぱり、レトルトを買ってくるのとは味が違う。
ホールトマトも和食なら酸味が強いけど、イタリアンならあいますなぁ
など色々と発見もあってなかなか楽しい♪
ボロネーゼは赤ワインにも合うので、先週開けたワインも進むしね。
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Tastes really good, maybe best of all so far.
Cooking seems to be my recent pastime hobby.
It is much better to cook by myself than to use pouch-packed foods.
Using whole tomato can is suitable for Italian meals than Japanese ones, I think.
It's really interesting to discover such a thing.
This spaghetti matches red wine, making me drink more glasses of red wine...
美味しそう♪
うちはよくレトルトを買って来ていろいろ加えて半手作りしてます。
これでも結構美味しいけど、やっぱり一から作るのは格別よねo(^-^)o
肉系パスタはそれほど手間がかからないものが
多いと思うから、そんなに大変でもないよ~。
今度、魚介類系に挑戦してみますわ!
手作りだと、食材の味が活きるのか、
素朴な味が楽しめると思うかな?