140101002cx6.jpg
Je voux souhaite une Bonne Année!
Have a Happy new Year!
The sake in the back is Uragasumi(浦霞 = beach mist)which is made in my home country, Miyagi. What do you think the fruit in the center?
I've frozen it for a month to condense its sweetness. In the fridge the color turns scarlet red, but outside it starts being covered with frost.
It's too hard to eat. Lololol
I have had an idea about this fruit. So after drinking, I sleep to wait its melting.
Je voux souhaite une Bonne Année!
Have a Happy new Year!
The sake in the back is Uragasumi(浦霞 = beach mist)which is made in my home country, Miyagi. What do you think the fruit in the center?
I've frozen it for a month to condense its sweetness. In the fridge the color turns scarlet red, but outside it starts being covered with frost.
It's too hard to eat. Lololol
I have had an idea about this fruit. So after drinking, I sleep to wait its melting.
庭にもハチヤという渋柿と、禅寺丸という日本最古の甘柿を植えています。
冷凍保存はやっています、干し柿ならまったく問題は無いですね。
ソースにしたことはありません(笑)
写真にあるゴボウは、門松ですか。 面白い。
関東風というか江戸風の門松ですね、武田家に対する恨みを込めたという。
でも、徳川は元は松平なので、松と竹を合わせたシャレですね。
美味しそうですね。また、プラスチックの紅白の梅がなんとも寂しげで
悩ましいね。こんなのに英語や蘭語のコメは合わないよね。日本のコメ。
昨年末から新年にかけて和食はまったくなしで過ごしてます。そりゃ欲しい
ですけど、なくても苦しくないです。で、カロリーの高いものばかり口にして
おります。ワインとビールを浴びるほど頂いてます。(^^ゞ
体調はいかがですか? 健康的になんていいませんが、強い身体でいて下さい。
飲み食いが楽しめれば、それでいいんでしょうが・・・。
いい年にしましょうね! I miss eshiko-san! です。へへ。
I get well now. But it took a very long time to take care of the three hundred pictures of these weeks this Sunday.
I wish both of us have a good year !